TERMENI SI CONDITII

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.bdinternational.ro inainte de vizitarea acestui website. Prin accesarea website-ului www.bdinternational.ro acceptati (implicit si neconditionat) in intregime Termenii si conditiile de utilizare.

Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

B&D International isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. Eventualele modificari si/sau completari urmeaza a fi afisate pe site-ul www.bdinternational.ro, urmand a intra în vigoare de la momentul afisarii.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul website-ului www.bdinternational.ro este protejat de prevederile legale care reglementeaza dreptul de autor precum si drepturile conexe dreptului de autor. Toate materialele, incluzand toate imaginile, ilustratiile, articolele, textele, grafica, design-ul, clipuri audio/video etc., continute in acest website sunt proprietatea B&D International si sunt protejate de legile referitoare la dreptul de proprietate intelectuala, precum si toate marcile si logo-urile sunt proprietatea Pineberry sau a detinatorilor licentelor.

Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest website, indiferent de forma pe care acestea o imbraca, de catre orice persoana, fara acordul scris al B&D International.

Utilizatorii pot folosi continutul website-ului doar pentru uz personal, non-comercial, sau in scopuri de informare sau educare a cititorilor, obligatoriu cu mentionarea sursei.

In cazul in care se doreste folosirea lor in scopuri comerciale, va rugam sa trimiteti o solicitare pe adresa de email: [email protected]

LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu. B&D International nu acorda niciun fel de garantie pentru utilizarea acestui website, nu garanteaza ca website-ul sau serverele pe care este gazduit nu contin virusi sau alte componente vatamatoare.

B&D International nu poate fi facut responsabil pentru eventualele daune, directe sau indirecte, ori pentru prejudicii cauzate de utilizarea sau vizitarea website-ului sau de imposibilitatea accesarii website-ului.

B&D International nu este responsabil de utilizarea oricaror legaturi catre alte site-uri web, care se gasesc pe website, si nici pentru continutul acestora.

Informatii detaliate puteti obtine telefonic sau prin email, utilizand datele de contact puse la dispozitie in sectiunea Contact.

LEGEA APLICABILA

Prin vizitarea Site-ului, Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizare sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei, iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania, de pe raza sediului societatii din Bucuresti. Site-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei, cat si din afara Romanei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului.

DECLARATIE DE RENUNTARE SI ELIBERARE DE RESPONSABILITATE

In relatia cu B&D International, persoana juridica de drept roman, prin prezenta, utilizatorul declara ca renunta la toate pretentiile pe care le are acum si pe care le-ar putea avea in viitor in relatia cu B&D International, directorii, executivii, angajatii si membrii sai (denumiti colectiv “Reprezentantii B&D International”).

CONTACT

Pentru orice informatii referitoare la site sau eventualele raporturi de incalcari ale dreptului de autor, utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti al B&D International la numarul de telefon +4021 460 13 60 sau prin email la adresa [email protected].